DOLAR
42,8 0%
EURO
50,14 0%
ALTIN
5.972,47 0%
BITCOIN
3.794.821,5 -0,5%

Şişli’de Kaldırımdaki Taşlama Makinesini Çalan Şüpheli Tutuklandı

Şişli'de kaldırımdaki taşlama makinesini motosikletiyle çalan Ş.A. (46), kısa sürede yakalandı ve 'açıktan hırsızlık' suçundan tutuklandı.

Yayın Tarihi: 21.12.2025 12:56
Güncelleme Tarihi: 21.12.2025 13:08

Şişli’de Kaldırımdaki Taşlama Makinesini Çalan Şüpheli Tutuklandı

Şişli’de Kaldırımdaki Taşlama Makinesini Çalan Şüpheli Tutuklandı

Olay güvenlik kamerasına yansıdı; şüpheli kısa sürede yakalandı

Şişli Meşruiyet Mahallesi'nde 23 Ekim günü saat 11.15 sıralarında meydana gelen olayda, Ş.A. (46) isimli şahıs, motosikletiyle geldiği sırada kaldırımda duran metal kesme ve zımparalama amaçlı taşlama makinesini motosikletine yükleyip olay yerinden uzaklaştı.

Bir süre sonra makinenin sahibi durumu fark ederek polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi olaydan bir gün sonra saat 17.00 civarında Şişli 19 Mayıs Mahallesi'nde gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ş.A., sevk edildiği adli makamlarca 'açıktan hırsızlık' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay anına ilişkin güvenlik kamerası kayıtlarında, şüphelinin motosikletiyle dükkan önüne geldiği, kaldırımda duran taşlama makinesini incelediği, etrafı kolaçan ettikten sonra makineyi alıp uzaklaştığı anlar saniye saniye görüntülendi.

ŞİŞLİ’DE KALDIRIMDAKİ TAŞLAMA MAKİNESİNİ ÇALAN ŞAHIS TUTUKLANDI

ŞİŞLİ’DE KALDIRIMDAKİ TAŞLAMA MAKİNESİNİ ÇALAN ŞAHIS TUTUKLANDI

Yazar
EDİTÖR

Mert Yılmazer

7 yıllık deneyime sahip. Özellikle İstanbul'daki adliye ve polis haberleri konusunda uzmanlaşmış, sıcak haber takibinde hızlı reaksiyon gösteren orta kıdemli editör. Şehir haberciliği ve belediye gündemlerine hakimdir.