Tekirdağ'da alkollü sürücü bariyer ve aydınlatma direğine çarptı

Tekirdağ Ergene'de alkollü sürücünün hakimiyetini kaybettiği araç bariyerlere ve aydınlatma direğine çarptı; sürücü yara almadı, soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi: 26.01.2026 23:59
Güncelleme Tarihi: 27.01.2026 00:00

Tekirdağ'da alkollü sürücü bariyer ve aydınlatma direğine çarptı

Tekirdağ'da alkollü sürücü bariyer ve aydınlatma direğine çarptı

Kaza Çorlu-Ergene Çevre Yolu üzerinde gerçekleşti

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde, alkollü olduğu belirlenen bir sürücünün kullandığı otomobil bariyerlere ve aydınlatma direğine çarptı. Kaza, Çorlu-Ergene Çevre Yolu üzerinde Cumhuriyet Mahallesi mevkiinde, Marmaracık istikametine seyir halindeyken meydana geldi.

Sürücü B.B. yönetimindeki araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere ardından aydınlatma direğine çarparak hurdaya döndü. Olayda B.B. yara almadan kurtulurken, devrilen aydınlatma direği ve bariyerlerde hasar oluştu.

Kaza esnasında fırlayan cisimler nedeniyle karşı yönden gelen başka bir otomobilde de hasar meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye Bölge Trafik, itfaiye ve TREDAŞ ekipleri sevk edildi.

Çorlu Bölge Trafik ekiplerinin yaptığı kontrollerde sürücü B.B.'nin alkollü olduğu tespit edildi. Sürücü, işlemlerinin tamamlanması için karakola sevk edildi.

ERGENE'DE ALKOLLÜ SÜRÜCÜ AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPTI

ERGENE'DE ALKOLLÜ SÜRÜCÜ AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPTI

ERGENE'DE ALKOLLÜ SÜRÜCÜ AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPTI

Yazar
EDİTÖR

Sinan Bekiroğlu

6 yıllık deneyimli "Shift Şefi". Gece vardiyasında sitenin manşet yönetiminden sorumludur. Olası bir deprem, kaza veya ani gelişmede tüm ekibi koordine edene kadar gemiyi yüzdürür.