Bingöl'de 58 bin 201 Öğrenci Karne Sevinci

Bingöl'de yarıyıl tatiliyle 58 bin 201 öğrenci karne sevinci yaşadı; Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta İbni Sina Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 16.01.2026 12:42
Güncelleme Tarihi: 16.01.2026 12:42

Bingöl'de 58 bin 201 Öğrenci Karne Sevinci

Bingöl'de 58 bin 201 Öğrenci Karne Sevinci

Vali Usta İbni Sina Ortaokulu'nda öğrencilerle buluştu

Yarıyıl tatiliyle birlikte 58 bin 201 öğrenci karne sevinci yaşadı. Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl'de de yarıyıl tatili başladı.

Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, İbni Sina Ortaokulu'nda düzenlenen karne programına katıldı. Programda 120 öğrenci karnelerini alırken, Vali Usta 3 sınıfta toplam 50 öğrenciye karnelerini vererek iyi tatiller diledi.

Programa katılan Vali Usta, okulun uluslararası yarışmalarda dereceye giren iki öğrencisine de madalya ve hediyelerini takdim etti.

Ardından öğrencilerle sohbet eden Usta, öğretmenlerle de bir araya geldi ve başarıları kutladı.

8’inci sınıf öğrencisi Ecrin Sürmeli ise "İbni Sina Ortaokulunda okuyorum, bu dönem takdir aldım. Hepinize iyi tatiller diliyorum" dedi.

Bingöl'de 58 bin öğrenci karne sevinci yaşadı

Bingöl'de 58 bin öğrenci karne sevinci yaşadı

Yazar
EDİTÖR

Caner Özden

4 yıllık teknoloji yazarlığı geçmişi var. Donanım incelemeleri, mobil cihazlar ve oyun dünyası üzerine uzman. Ulusal lansmanlara katılarak yerinden içerik üretir.