Bist 100
10.319,96 1%
DOLAR
32,25 -0,1%
EURO
35,11 0,01%
ALTIN
2.453,59 -0,01%

3 kamu bankasından 50.000 TL nakit desteğine onay mührü basıldı! Başvurular yeniden açıldı

Ziraat Bankası, VakıfBank ile Halkbank, meclis onayının ardından 50 bin TL kredi dağıtmaya başlıyor.

Yayın Tarihi: 15.04.2024 13:59
Güncelleme Tarihi: 15.04.2024 13:59

3 kamu bankasından 50.000 TL nakit desteğine onay mührü basıldı! Başvurular yeniden açıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) onay verdiği ve Cumhurbaşkanı tarafından da imzalanan yeni ödemelerin emekli vatandaşlar için olumlu gelişmelerin kapısını aralayacağı söyleniyor. Devlet destekli bu kampanyalar sonrası Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank emeklilere özel nakdi kredi imkanı sunacak. Söz konusu adım, emeklilerin ihtiyaçlarına hem hızlı hem de kolay çözüm bulmayı amaçlıyor.

1. Hızlı başvuru olanağı

Ziraat Bankası, VakıfBank veya Halkbank aracılığıyla emekli maaşı alan herkes internet bankacılığı uygulaması üzerinden kolaylıkla başvuruda bulunabiliyor. Bu sayede vatandaşlar kredi başvurularını her zaman ve her yerde tamamladıktan sonra acil nakit ihtiyaçları için çözüm bulabiliyorlar.

2. Önceki borçları geri ödeme imkanı

Daha öncesinde bankalardan ihtiyaç kredisi ya da kredi kartı ödemesi almış vatandaşlar da bu promosyonlardan yararlanabiliyor. Ayrıca 50.000 TL ve üzeri kredi kullanmak isteyenlere özel promosyonlar düzenlenerek borç ödeme, ev tadilatı, düğün, sünnet gibi farklı ihtiyaçlara uygun ödeme seçenekleri sunuluyor.

3 kamu bankasından 50.000 TL nakit desteğine onay mührü basıldı

3. Uygun fiyatlı tüketici finansmanı imkanı

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, emeklilik müşterilerine uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi sunuyor. Bu sayede vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını düşük maliyetle karşılayabiliyor ve geri ödemelerini sorunsuz gerçekleştirebiliyor.

4. Maaş ödeneği

Emekli maaşınızı Ziraat Bankası, VakıfBank ya da Halkbank aracılığıyla almıyorsanız öncelikle emekli maaşınızı bankalara havale ederek bu promosyonlardan yararlanabilirsiniz. Maaş transferleriniz sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilecek, yeni avantajlardan hemen yararlanmaya başlayacaksınız.

5. Devlet destekli kampanyaların ölçeği büyüyor

Devlet destekli bu promosyonlar sadece emeklileri değil ayrıca bu bankalardan daha önce kredi kullanmış olan kişileri de hedef alıyor. Bu da daha önce bu bankalarla finansal işlem yapmış herkesin yeni kredi seçeneklerinden rahatlıkla yararlanabileceği anlamına geliyor.