Artvin'in Borçka ilçesinde yangın faciası yaşandı. Gündoğdu Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir binanın üçüncü katında yangın çıktığı bilgisi alındı. Yangında, aynı aileden 2'si çocuk olmak üzere toplamda 4 kişi dumandan etkilenerek tedavi altına alındı.
Olay yerine gelen gözlemciler, binadan yükselen dumanları fark eder etmez sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, Ramazan B., Meryem B. ile birlikte 3 yaşındaki M.İ.B. ve 1 yaşındaki A.İ.B.'yi güvenli bir şekilde tahliye etti.
Dumandan etkilendikleri tespit edilen bireyler, hemen Borçka Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ciddiyet arz eden M.İ.B., Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne transfer edildi.
İtfaiye ekipleri, olayın büyümesine izin vermeyerek yangını çevre binalara sıçramadan kontrol altına almayı başardı.
Artvin'in Borçka ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangında dumandan zehirlenen aynı aileden ikisi çocuk 4 kişi tedavi altına alındı.