Ece Seçkin ve Eşini Takip Eden Şüpheliye Adli Kontrol
Bakırköy'de 'ısrarlı takip' ve 'tehdit' iddiası
Şarkıcı Ece Seçkin ile eşi Çağrı Terlemez'i bir süredir takip ve tehdit etmekle suçlanan şüpheli A.U.S. hakkında adli kontrol tedbiri uygulandı.
Çift, durumu polise bildirdi. Yapılan şikayet ve başvurunun ardından gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.
Şüpheli, savcılıktaki ifadesinin ardından 'ısrarlı takip' ve 'tehdit' suçlarından tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Hakimlik incelemesi sonucu, şüpheli hakkında konutu terk etmeme ve yurt dışına çıkmama şeklinde adli kontrol tedbirleri getirildi.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, söz konusu karara itiraz ederek tutuklama talebinde bulundu. Hakimlik itirazı reddetti ve adli kontrol tedbirlerinin devamına karar verdi.
Süreçle ilgili işlemler ve yargılama devam ediyor.