Hasan Ali Kayabaşı Erzurum Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Oldu
Erzurum Ziraat Mühendisleri Odası genel kurul toplantısı yapıldı. 371 üyenin bulunduğu seçimde tüm oyları alan Hasan Ali Kayabaşı yeni başkan olarak seçildi.
Seçim ve Katılım
Oda başkanlık seçimi, üyelerin yoğun katılımıyla, demokratik bir ortamda gerçekleştirildi. Meslektaşlar oylarını kullanarak yeni dönem yönetimini belirledi.
Gündemdeki Konular
Seçim sürecinde mesleki sorunlar, tarım politikaları ve ziraat mühendislerinin sahadaki rolü ön plana çıktı. Hasan Ali Kayabaşı, tarımsal üretimin geliştirilmesi, çiftçilerin desteklenmesi ve mesleki hakların güçlendirilmesine yönelik projelerini üyelerle paylaştı.
Sayaç ve Yeni Yönetim
Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından yapılan sayım sonucunda yeni başkan ve yönetim kurulu belli oldu. Yetkililer, sürecin birlik ve beraberlik içinde geçtiğini vurgulayarak yeni yönetime başarı dileklerinde bulundu.
Yeni dönemde Ziraat Mühendisleri Odası’nın, tarım sektörünün gelişimi ve meslektaşların haklarının korunması adına çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceği ifade edildi.
ERZURUM ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI. 371 ÜYENİN BULUNDUĞU SEÇİMDE TÜM OYLARI ALAN HASAN ALİ KAYABAŞI YENİ BAŞKAN SEÇİLDİ.