DOLAR
40,16 -0,17%
EURO
46,94 0,19%
ALTIN
4.305,71 -0,57%
BITCOIN
4.679.102,06 -2,63%

Manisa'da Halı Fabrikasında Yangın: Can Kaybı Yok

Manisa'nın Demirci ilçesindeki halı fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı; can kaybı yaşanmadı.

Yayın Tarihi: 23.05.2025 15:40
Güncelleme Tarihi: 23.05.2025 15:40

Manisa'da Halı Fabrikasında Yangın: Can Kaybı Yok

Manisa’nın Demirci ilçesinde, Eski Sanayi Sitesi’nde yer alan bir halı dokuma fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri ve çalışanların hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Yangının nedeni henüz belirlenemedi.

Olayın ihbar edilmesinin ardından polis, sağlık ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekiplerin yoğun çabası sonucu yangın kontrol altına alındı.

Yangın sırasında fabrikadaki halılar, halı yapımında kullanılan malzemeler ve dokuma makineleri zarar gördü. Ancak, Demirci Kaymakamı Yavuz Arslan ve Belediye Başkanı Erkan Kara, zarar gören fabrika sahiplerine “geçmiş olsun” dileklerini iletmek üzere fabrikaya gittiler.

Fabrika müdürü Görkem Yiyen, yangının, halının hazırlanıp servis edilme bölümünde çıktığını belirtti. Yangın sonrası söylediği sözlerde, "Zararlarımız var. Allah'a şükür, bizi sevindiren can kaybı olmadı. İşletmemizdeki tüm yangın tüpleri ile ilk müdahaleyi yaparak patlama riskini en aza indirdik. Firmamızda yıllık 20 bin metrekare cami ve otel halısı üretimi yapıyoruz ve ağırlıklı olarak yurt dışı ihracatı gerçekleştiriyoruz," dedi.

Manisa'nın Demirci ilçesinde halı dokuma fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekipleri ve...

Manisa'nın Demirci ilçesinde halı dokuma fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekipleri ve çalışanların müdahalesiyle söndürüldü.

Manisa'nın Demirci ilçesinde halı dokuma fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekipleri ve...

Manisa'nın Demirci ilçesinde halı dokuma fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekipleri ve çalışanların müdahalesiyle söndürüldü.