DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.794.889,48 1,33%

Türkiye'de Gelişmeler - 6 Ağustos 2024

6 Ağustos 2024'te Türkiye'de önemli siyasi, ekonomik ve spor olayları yaşanacak.

Yayın Tarihi: 06.08.2024 09:00
Güncelleme Tarihi: 06.08.2024 09:00

Türkiye'de Gelişmeler - 6 Ağustos 2024

GÜNDEM / 6 Ağustos 2024

Önemli Toplantılar ve Etkinlikler

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Savunma Sanayii İcra Komitesi Toplantısı’na liderlik edecek.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

Yasama ve Yürütme Faaliyetleri

1- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 109. Dönem Kaymakamlık Kursu Tecrübe Paylaşımı Programı’na katılacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

Ekonomi ve Finans Gelişmeleri

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ford e-Transit araç teslim törenine katılacak.

(Ankara/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Turistik Tatvan Treni uğurlama töreninde yer alacak.

(Ankara/12.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, temmuz ayına ait fiyat gelişmeleri raporunu ve reel efektif döviz kurunu açıklayacak.

(Ankara/10.00/14.30)

4- Türkiye İstatistik Kurumu, bu yıla dair merkezi yönetim bütçesinden AR-GE faaliyetlerine ayrılan ödenek ve harcamaları açıklayacak.

(Ankara/10.00)

Dünya Diplomasi Gelişmeleri

1- İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılar ve İsrail-Lübnan sınırındaki gerilim devam ediyor.

(Gazze/Kudüs/Beyrut) (Fotoğraflı-Görüntülü)

Spor Etkinlikleri

1- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fransa'da devam eden Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Çin ile yapacağı çeyrek final maçını izleyecek.

(Paris/10.00-23.18) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Fransa'nın Lille ekibine Hainaut Stadı'nda konuk olacak.

(Valenciennes/21.30) (Fotoğraflı)

Not:

Anadolu Ajansı tarafından yayımlanan haber, görüntü ve fotoğraflar, yalnızca abone olanların kullanımına açıktır. Aboneler dışında hiçbir şekilde bu yayınlar kullanılamaz. Sözleşme şartları dışında bu yayınların çoğaltılması ve başka kurumlara aktarılması yasaktır. Aykırı davrananlar hakkında hukuki yaptırımlar uygulanabilir.