Afyonkarahisar'da 6. kattan düşen 2 yaşındaki çocuk yoğun bakımda

Dumlupınar Mahallesi'nde 6. kattaki balkonundan düşen 2 yaşındaki S.A., ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı; durumu ciddiyetini koruduğu bildirildi.


Afyonkarahisar'da 6. kattan düşen 2 yaşındaki çocuk yoğun bakımda

olayın gelişimi:

Afyonkarahisar’ın Dumlupınar Mahallesi Yesilyol Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, evlerinin balkonundan düşen 2 yaşındaki S.A. ağır yaralandı. Olayın gerçekleşme sebebi henüz belirlenemedi.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan çocuk, daha sonra ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

müdahale ve soruşturma:

Hastaneye sevk edilen S.A.'nın durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Olayla ilgili yetkililer inceleme başlattı ve düşme nedeni araştırılıyor.

Gelişmelerle ilgili resmi açıklamalar ve sağlık durumuna ilişkin ayrıntılar yetkililerden gelecek bilgilerle netlik kazanacak.

AFYONKARAHİSAR'DA OTURDUKLARI ALTINCI KATTAKİ EVLERİNİN BALKONUNDAN DÜŞEN 2 YAŞINDAKİ ÇOCUK AĞIR...

AFYONKARAHİSAR'DA OTURDUKLARI ALTINCI KATTAKİ EVLERİNİN BALKONUNDAN DÜŞEN 2 YAŞINDAKİ ÇOCUK AĞIR YARALANDI.

Murat Öztürk

Murat Öztürk

Asayiş Editörü

İstanbul adliyesi ve emniyet bültenlerini anlık takip ederek son dakika asayiş gelişmelerini giren deneyimli haberci.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!