Turnuva Sivas 4 Eylül Spor Vadisi'nde başladı
Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Sivas İl Müftülüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Camilerimiz Arası Yaz Şenlikleri 5x5 Futbol Turnuvası, 4 Eylül Spor Vadisi Sentetik Futbol Sahaları'nda oynanan ilk karşılaşmalarla başladı. Organizasyona il genelindeki 37 camide Kur'an kursu eğitimi alan yaklaşık 350 öğrenci katılıyor.
Turnuvanın kapsamı:
Turnuva, 5x5 formatında ve gençlerin hem sportif gelişimini hem de cami toplulukları arasındaki iletişimi güçlendirmeyi hedefliyor. Karşılaşmalar, planlandığı şekilde devam ederek 12 Ağustos tarihine kadar sürecek. Katılımcı öğrenciler farklı camiler adına sahaya çıkarak kısa maç takviminde ter dökecek.
açılış ve ödüller:
Açılış programına İl Müftü Yardımcısı Mehmet Koç, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sicil Lisans ve Kulüpler Şube Müdürü Emrah Yıldırım, din görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Organizasyon sonunda başarılı olan takımların ödüllendirileceği bildirildi; bu sayede turnuva hem rekabet hem de motivasyon kaynağı olmayı amaçlıyor.

SİVAS’TA DÜZENLENEN "CAMİLERİMİZ ARASI YAZ ŞENLİKLERİ 5X5 FUTBOL TURNUVASI" BAŞLADI. YAKLAŞIK 350 ÖĞRENCİNİN MÜCADELE EDECEĞİ ORGANİZASYON, 12 AĞUSTOS'A KADAR DEVAM EDECEK.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!