Olayın ayrıntıları:
Samsun’un Canik ilçesinde 8 Ağustos gece saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, iddialara göre motosikletle seyir halinde bulunan S.Ç. (35) ile yolcu olarak bulunan C.M. (32), otomobiliyle ilerleyen R.K. (31)'nin yanından hızlı geçtiğini öne sürerek aracın peşine düştü.
Bir süre sonra otomobilin yanına yaklaşan şüpheliler, aracını park edip telefonla konuşan R.K. ile tartışmayı burada da sürdürdü. Görgüye geçen iddialara göre tartışma fiziksel saldırıya dönüştü; şüphelilerin R.K.'yi darp ettiği ve ardından kuru sıkı tabanca göstererek tehditte bulundukları ileri sürüldü.
Görgü ve iddialar:
Olay sırasında taraflar arasında çıkan sözlü tartışmanın kısa sürede kavgaya evrildiği belirtiliyor. Mağdur R.K.'nin darp edildiği ve tehdide maruz kaldığı yönündeki beyanları, soruşturmanın odağında yer aldı. Olayın gerçekleştiği adres olarak Karşıyaka Mahallesi Ok Sokak gösterildi.
Yakalama ve yargı süreci:
İhbar üzerine müdahale eden Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen çalışma sonucu şüpheliler gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından her iki şüpheli de Samsun Adliyesine sevk edildi.
Mahkemeye çıkarılan S.Ç. ve C.M., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor ve iddialar soruşturma kapsamında değerlendiriliyor.

SAMSUN’UN CANİK İLÇESİNDE TRAFİKTE YAŞANAN YOL VERME TARTIŞMASINDA BİR KİŞİYİ DARP EDİP KURU SIKI TABANCAYLA TEHDİT ETTİKLERİ İDDİA EDİLEN 2 ŞÜPHELİ, ÇIKARILDIKLARI MAHKEMECE TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!