Değirmendere sahilinde sokak basketbolu karşılaşmaları ödüllerle noktalandı

Gölcük’te Değirmendere Yüzbaşılar Sahili’nde düzenlenen sokak basketbolu turnuvası, 102 takım ve 351 sporcunun katılımıyla ödüller verilip sona erdi.


Değirmendere sahilinde sokak basketbolu karşılaşmaları ödüllerle noktalandı

değirmendere sahilinde turnuva tamamlandı:

Gölcük Belediyesi tarafından Değirmendere Yüzbaşılar Sahilinde düzenlenen sokak basketbolu turnuvası, final müsabakalarının ardından gerçekleştirilen ödül töreniyle tamamlandı. Organizasyona toplam 102 takım ve 351 sporcu katıldı.

maçlar ve organizasyon:

Yaz spor etkinlikleri kapsamında plaj voleybolunun ardından düzenlenen turnuvada eleme ve final etapları yoğun bir tempoda oynandı. Seyircilerin ilgi gösterdiği müsabakalarda sporcular sahada performanslarını sergiledi ve yarışmaların düzeni Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından sağlandı.

ödül töreni ve kapanış:

Müsabakaların tamamlanmasının ardından dereceye giren takımlara madalya ve ödülleri takdim edildi; tüm katılımcılara sertifika verildi. Ödül törenine katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, mücadele eden sporcuları tebrik ederek seyircilere, hakemlere ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Etkinlik, sporcular ve protokol üyelerinin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

GÖLCÜK'TE 102 TAKIM VE 351 SPORCUNUN KATILIMIYLA DÜZENLENEN SOKAK BASKETBOLU TURNUVASI, FİNAL...

GÖLCÜK'TE 102 TAKIM VE 351 SPORCUNUN KATILIMIYLA DÜZENLENEN SOKAK BASKETBOLU TURNUVASI, FİNAL MÜSABAKALARININ ARDINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN ÖDÜL TÖRENİYLE TAMAMLANDI.

Sinem Aksoy

Sinem Aksoy

Spor & Röportaj Editörü

Basketbol, voleybol ve amatör branşlar haberlerinin yanı sıra sporcularla yapılan özel röportajları yayına hazırlıyor.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!