Eskişehir'de tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü: şüpheli kısa sürede gözaltına alındı

Eskişehir Hoşnudiye Mahallesi'nde alkol sonrası tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle bir kişi ağır yaralandı; polis kaçan şüpheliyi kısa sürede yakaladı.


Eskişehir'de tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü: şüpheli kısa sürede gözaltına alındı

Olay yeri ve gelişme:

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesi Hoşnudiye Mahallesi Porsuk Bulvarı Sahil Yolu Sokak'ta, S.S. ile M.D. birlikte alkol aldıktan sonra henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve M.D., arkadaşı S.S.'yi bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Sağlık müdahalesi ve yaralının durumu:

İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı S.S.'ye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ağır yaralı olduğu belirtilen kişiyi hastaneye kaldırdı.

Polisin çalışması ve yakalama:

Olayın ardından kaçan şüpheli M.D., polis ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede tespit edilerek gözaltına alındı.

ESKİŞEHİR’DE İKİ ARKADAŞ ARASINDA ÇIKAN BIÇAKLI KAVGADA BİR KİŞİ AĞIR YARALANIRKEN, KAÇAN ŞÜPHELİ...

ESKİŞEHİR’DE İKİ ARKADAŞ ARASINDA ÇIKAN BIÇAKLI KAVGADA BİR KİŞİ AĞIR YARALANIRKEN, KAÇAN ŞÜPHELİ POLİS EKİPLERİNCE KISA SÜREDE GÖZALTINA ALINDI.

Hakan Arslan

Hakan Arslan

Asayiş & Operasyon Editörü

Olay yeri haberleri, mahkeme süreçleri ve güvenlik güçlerinin operasyon haberlerinde uzmanlaşmış haber editörü.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!