Kahramanmaraş'ta halı yıkamacıda çıkan arbede: iki kişi yaralandı

Kahramanmaraş Onikişubat'ta bir halı yıkamacıda iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçaklandı; yaralılardan birinin durumu ağır, polis şüpheliyi arıyor.


Kahramanmaraş'ta halı yıkamacıda çıkan arbede: iki kişi yaralandı

halı yıkamacıda çıkan kavga:

Olay, Onikişubat ilçesi Binevler Mahallesi'nde bir halı yıkamacıda meydana geldi. Henüz belirlenemeyen nedenle iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

iddia edilen saldırı ve yaralanmalar:

İddiaya göre, M.C.K. isimli şüpheli, H.E.Ö. (22) ve M.A.Y. (23) adlı kişileri bıçakla yaraladı. Olayın duyulması üzerine sağlık ekipleri adrese sevk edildi.

müdahale ve soruşturma:

Sağlık görevlileri yaralıları hastaneye kaldırdı; yaralılardan M.A.Y.'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Olayla ilgili incelemeler ve ifadelerin alınması sürüyor.

KAHRAMANMARAŞ'TAKİ BİR HALI YIKAMACIDA MEYDANA GELEN BIÇAKLI KAVGADA 2 KİŞİ YARALANDI

KAHRAMANMARAŞ'TAKİ BİR HALI YIKAMACIDA MEYDANA GELEN BIÇAKLI KAVGADA 2 KİŞİ YARALANDI

Murat Öztürk

Murat Öztürk

Asayiş Editörü

İstanbul adliyesi ve emniyet bültenlerini anlık takip ederek son dakika asayiş gelişmelerini giren deneyimli haberci.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!