Etkinlik noktaları ve organizasyon:
Kuşadası Belediyesi, Mevlit Kandili vesilesiyle kent merkezinde ve mahalle meydanlarında vatandaşlara kandil simidi ikram etti. İkram çalışmasını Kuşadası Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri yürüttü.
Dağıtımın yapıldığı noktalar arasında Kaya Şavkay, Davutlar Cumhuriyet ve Güzelçamlı Demokrasi meydanları yer aldı; etkinlik kısa süreli ancak yoğun ilgiyle gerçekleşti.
Katılımcılar ve iletilen mesaj:
Kaya Şavkay Meydanı'ndaki ikrama, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari ile Belediye Meclis Üyeleri Hamza Kürkçü ve Eyüp Yaşar de katıldı. Başkan Yardımcısı Suvari, vatandaşların kandilini kutlayarak, "Mevlit Kandilinin insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum" dedi.
Belediyenin düzenlediği ikram, daha çok sosyal dayanışma ve toplumsal birliktelik vurgusu taşıyan bir etkinlik olarak değerlendirildi. Yerel yönetimin bu tür uygulamaları, dini günlerde vatandaşlarla doğrudan temas kurma ve toplumsal dayanışmayı güçlendirme amaçlarıyla sürdürülüyor.

KUŞADASI BELEDİYESİ TARAFINDAN MEVLİT KANDİLİ DOLAYISIYLA KENTİN FARKLI NOKTALARINDA VATANDAŞLARA KANDİL SİMİDİ İKRAM EDİLDİ.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!