Çalışmalar yerinde incelendi:
Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol, ilçe merkezindeki yenileme çalışmaları devam eden Aile Parkı'nda yürütülen çalışmaları inceledi ve yetkililerden bilgi aldı. Belediye ekipleri, projenin titizlikle ilerlemesi için yönlendirmeler aldı.
Proje kapsamı:
Yaklaşık 9 bin 500 metrekarelik alanda yapılan yenileme çalışmalarıyla park baştan sona yenileniyor. Proje kapsamında kesintisiz yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, yeni nesil fitness alanı ile mini basketbol ve futbol sahaları oluşturuluyor; yeşil alanlar yenilenirken peyzaj, aydınlatma, sulama ve yağmur suyu altyapısı çalışmalarına da öncelik veriliyor.
Vatandaş odaklı hedefler:
Belediye, parkı her yaştan vatandaşın güvenle ve rahatça kullanabileceği bir yaşam alanına dönüştürmeyi hedefliyor. Başkanı Erol, projenin ilçeye yakışacağını belirterek, "Kestel’imize çok yakışacak bir projeyi adım adım hayata geçiriyoruz. Kestel’imizin kalbi Aile Parkı’nı baştan sona yeniliyoruz. Yaklaşık 9 bin 500 metrekarelik alanda yürüttüğümüz çalışmalarla parkımızı daha modern, daha güvenli ve daha kullanışlı bir yaşam alanına dönüştürüyoruz. Kesintisiz yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, fitness alanı, mini basketbol ve futbol sahaları ve yenilenen yeşil alanlarımızla her yaştan hemşehrimizin keyifle vakit geçireceği parkımızı Kestel’imize kazandırıyoruz. Çok yakında parkımız yepyeni yüzüyle sizleri ağırlamaya hazır olacak. Biz çalışmaya, Kestel’imize değer katmaya devam edeceğiz. Allah’a emanet olun, sağlıcakla kalın." dedi.

KESTEL BELEDİYESİ, İLÇENİN SOSYAL YAŞAM ALANLARINI DAHA MODERN, GÜVENLİ VE KULLANIŞLI HÂLE GETİRMEK AMACIYLA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!