Muğla merkezinde sabaha karşı bayrağa zarar verme girişimi güvenlik kameralarında kaydedildi
Muğla'nın Menteşe ilçesinde, sabahın erken saatlerinde bir iş yerinin önünde asılı bulunan Türk bayrağını ateşe vermeye çalıştığı iddia edilen kadın, güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu yakalandı.
olayın gelişimi:
Olay, Kurşunlu Camii yakınlarındaki iş yerinin önünde saat 04.45 sıralarında meydana geldi. Çevrede kimsenin olmadığı bir anda kaldırımda yürüyen bir kadın, duvara asılı Türk bayrağının yanına gelerek çantasından çıkardığı çakmakla bayrağı ateşe vermeye çalıştı. O anlar iş yerine ait güvenlik kameralarına yansıdı.
Kamera görüntüleri üzerinde yapılan inceleme ile eşkal tespiti yapıldı. Görüntülerden yola çıkan ekipler, şüphelinin 31 yaşındaki A.A. olduğu bilgisini belirledi.
gözaltı ve soruşturma:
İl ve ilçedeki emniyet birimleri ile jandarma ekiplerinin ortak çalışması sonucu A.A. yakalanarak, işlemleri için Güvenlik Şube Müdürlüğüne götürüldü. Şüphelinin burada adli ve idari işlemlerinin devam ettiği bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor; kamu güvenliği ve olayın oluş şekli hakkında yetkililer inceleme yapıyor. Güvenlik kameralarının belirleyici rol oynadığı operasyonun ardından bölgedeki esnaf ve vatandaşlara ait kayıtlardan da ek bilgi toplanıyor.

MUĞLA’NIN MERKEZ İLÇESİ MENTEŞE’DE SABAHA KARŞI BİR İŞ YERİNİN ÖNÜNDE ASILI BULUNAN TÜRK BAYRAĞI’NI ÇAKMAKLA ATEŞE VERMEK İSTEYEN KADIN, GÜVENLİK KAMERALARININ İNCELENMESİ SONUCU YAKALANDI.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!