Osmangazi parkında tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü
Bursa'nın Osmangazi ilçesi Hürriyet Mahallesi'ndeki bir parkta iki grup arasında başlayan sözlü tartışma, kısa süre içinde arbede ve silahlı kavgaya dönüştü. İddialara göre tartışma sırasında Hamza Ç. kalabalık grupla karşı karşıya geldi ve durum büyüdü.
Arbedenin ardından Hamza Ç. silaha sarıldı. Silahın ateşlenmesi sonucu önce şüpheli kişinin kendi bacağından yaralandığı, ardından karşı gruptan Berat O. adlı kişinin de bacağından vurulduğu bildirildi. Olayda ayrıca bir 17 yaşındaki gencin darp edildiği iddiası bulunuyor.
Sağlık ekipleri olay yerinde müdahale etti
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra, farklı hastanelere sevk sağladı. Görgü tanıkları, Hamza Ç. sedyeye alınırken sağlık ekiplerine "Abi hakkınızı helal edin, beni bu kadar kaldırdınız" dediğini aktardı.
Olay sonrası bir süre çevresine tepki gösteren genç, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle sakinleştirildi ve tedavi altına alındı. Yaralılardan birinin durumuna ilişkin kurumlar tarafından yapılan açıklamada, tedavi süreçlerinin devam ettiği belirtildi.
Mahalle sakinlerinin endişesi ve polis incelemesi
Mahalle sakinleri, son dönemde gençler arasında yaşanan kavgaların artmasında film ve sosyal medya içeriklerinin etkili olduğu görüşünü dile getirdi. Olayın ardından bölgedeki güvenlik önlemleri artırılırken, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.
Emniyet güçleri, çevredeki kamera kayıtları ve görgü tanıklarının ifadelerini toplayarak olayın nedeni ve kavgaya karışan kişiler arasındaki ilişkinin tespiti için çalışmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kalabalık gruba laf attı, dayak yedi: Silahı çekip yanlışlıkla kendini vurdu
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!