Prag'da sabun bitince aynayı yumrukladı, güvenlik kamerası kaydetti

Prag'ın Smichov semtindeki bir AVM'de sabun bitince sinirlenen erkek, aynayı yumruklayıp kırdı; güvenlik kamerası kaydetti, polis kimlik tespiti istiyor.


Prag'da sabun bitince aynayı yumrukladı, güvenlik kamerası kaydetti

Prag'da sabun bitince aynayı yumrukladı, güvenlik kamerası kaydetti

Çekya'nın başkenti Prag'ın Smichov bölgesindeki bir alışveriş merkezinde 21 Temmuz'da yaşanan olay, güvenlik kameralarına yansıdı. Alışveriş merkezinin erkekler tuvaletini kullandıktan sonra sabunluğun boş olduğunu fark eden bir kişi öfkesine hakim olamayarak aynayı yumruklayıp kırdı.

görüntüler ve olayın ayrıntıları:

Güvenlik kameralarına yansıyana göre şahıs, tuvaletten çıktıktan sonra ilk sabunluğun boş olduğunu gördü. Personeli uyarmak veya durumu bildirmek yerine sinirlenerek aynaya bir yumruk attı ve aynayı kırdı. Kırma anı kameraya kaydedildi.

Kayıtlarda, şahsın güvenlik kamerasını fark ettikten sonra sakinleşip yan taraftaki diğer sabunluktan sabun alarak ellerini yıkadığı ve ardından mekândan uzaklaştığı görülüyor. Olay sırasında başka bir müdahale veya gözaltı kaydedilmedi.

soruşturma ve yetkili çağrısı:

Görüntüleri yayınlayan polis, zanlının kimliğinin tespit edilemediğini bildirerek bölge sakinlerinden yardım talep etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve yetkililer görüntüler üzerinden şahsın tespiti için çalışma yürütüyor.

Çekya'nın başkenti Prag'da alışveriş merkezinin, erkekler tuvaletini kullandıktan sona sabunluğun...

Çekya'nın başkenti Prag'da alışveriş merkezinin, erkekler tuvaletini kullandıktan sona sabunluğun boş olduğunu fark edince sinirlerine hakim olamayan adam aynayı yumruklayarak kırdı.

Hakan Arslan

Hakan Arslan

Asayiş & Operasyon Editörü

Olay yeri haberleri, mahkeme süreçleri ve güvenlik güçlerinin operasyon haberlerinde uzmanlaşmış haber editörü.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!