A Milli Futbol Takımı, Bulgaristan maçı hazırlıklarını sürdürdü
A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu kapsamında 11 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Bulgaristan maçının hazırlıklarına devam etti.
Antrenman Detayları
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde çalışmalar TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşti. İdman, ısınma hareketleriyle başladı.
Futbolcular iki gruba ayrıldı; birinci grup top kapma çalışması yaparken, ikinci grup savunma oyuncularına yönelik pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın devamında topluca son vuruşlar, top kapma ve taktik çalışmaları yapıldı. Son bölüm ise taktiksel oyun ile tamamlandı.
Sakatlık ve Katılım Bilgileri
İlk iki idmanda hafif sakatlığı nedeniyle yer alamayan Uğurcan Çakır, bugünkü antrenmana katıldı. Ayrıca Merih Demiral de takımla birlikte çalıştı.
Gözlem ve Sonraki Adım
Antrenmanı, TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyesi Bilal Arslan da izledi. Milliler hazırlıklarına yarın yapılacak idmanla devam edecek.