Hira Kılkış Türkiye İkincisi: Salihli Judosu Konya'da Gururlandırdı

Konya'daki judo şampiyonasında Salihlili Hira Kılkış gümüş, iki sporcu bronz, bir sporcu beşincilik kazandı.

Yayın Tarihi: 29.01.2026 14:25
Güncelleme Tarihi: 29.01.2026 14:25

Hira Kılkış Türkiye İkincisi: Salihli Judosu Konya'da Gururlandırdı

Hira Kılkış Türkiye İkincisi: Salihli Judosu Konya'da Gururlandırdı

Konya'daki Şampiyonadan Öne Çıkanlar

Konya’da düzenlenen Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası'nda 64 ilden 894 sporcu mücadele etti. Salihli’yi temsil eden judocular, turnuvada önemli dereceler elde ederek kenti gururlandırdı.

Hira Kılkış, +70 kg kategorisinde çıktığı müsabakalar sonunda Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

Salihli adına yarışan diğer sporculardan Mürüvvet Nur Özkan ve Sultan Nur Diker, yine +70 kg kategorisinde Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya elde etti. Mustafa Göde ise 81 kg kategorisinde mücadele ederek Türkiye beşincisi oldu.

Elde edilen dereceler, Salihli judosunun altyapıdan yetişen sporcularıyla Türkiye genelinde önemli bir başarı yakaladığını bir kez daha gözler önüne serdi.

KONYA’DA DÜZENLENEN SPOR TOTO ÜMİTLER TÜRKİYE JUDO ŞAMPİYONASI’NDA SALİHLİ’Yİ TEMSİL EDEN...

KONYA’DA DÜZENLENEN SPOR TOTO ÜMİTLER TÜRKİYE JUDO ŞAMPİYONASI’NDA SALİHLİ’Yİ TEMSİL EDEN SPORCULAR ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATTI.

KONYA’DA DÜZENLENEN SPOR TOTO ÜMİTLER TÜRKİYE JUDO ŞAMPİYONASI’NDA SALİHLİ’Yİ TEMSİL EDEN...

Yazar
EDİTÖR

Emre Karadeniz

5 yıllık deneyimli. Anadolu kulüpleri, basketbol ve voleybol liglerini yakından takip eder. İstatistik okuma ve maç verilerini habere dönüştürme konusunda uzmandır.