Kayserispor'un Yeni Transferleri Antalya Kampına Katıldı

Kayserispor’un yeni transferleri Semih Güler, Görkem Sağlam ve Sam Mather, Antalya kampına katıldı; antrenmanlardaki hırslı performansları dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 08.01.2026 13:26
Güncelleme Tarihi: 08.01.2026 13:26

Kayserispor'un Yeni Transferleri Antalya Kampına Katıldı

Kayserispor’un Yeni Transferleri Antalya Kampına Katıldı

Semih Güler, Görkem Sağlam ve Sam Mather kampa dahil oldu

Kayserispor’un yeni transferleri, kulübün Antalya’daki kampına katılarak çalışmalara başladı.

Süper Lig’de ilk yarıyı istediği gibi tamamlayamayan Kayserispor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. Kampın başlamasıyla birlikte teknik ekip, transferlerin uyum sürecini ve fiziksel durumunu yakından takip ediyor.

Kulübe yeni katılan Semih Güler, Görkem Sağlam ve Sam Mather, kampa katılarak takımla ilk antrenmanlarına çıktı. Bir an önce form tutup formayı giymek isteyen oyuncuların antrenmanlarda hırslı ve istekli halleri gözlendi.

Teknik heyetin beklentisi, transferlerin kısa sürede takıma adapte olarak ikinci yarıda katkı sağlaması yönünde.

KAYSERİSPOR’UN YENİ TRANSFERLERİ, KAMPA KATILDI VE ÇALIŞMALARA BAŞLADI.

KAYSERİSPOR’UN YENİ TRANSFERLERİ, KAMPA KATILDI VE ÇALIŞMALARA BAŞLADI.

Yazar
EDİTÖR

Emre Karadeniz

5 yıllık deneyimli. Anadolu kulüpleri, basketbol ve voleybol liglerini yakından takip eder. İstatistik okuma ve maç verilerini habere dönüştürme konusunda uzmandır.