Manavgat Belediye Spor BAL 7. Grup'ta İlk Yarıyı Zirvede Bitirdi
Özet
Bölgesel Amatör Lig BAL 7. Grupta mücadele eden Manavgat Belediye Spor, 2025-2026 sezonunun ilk devresini 23 puanla liderler arasında tamamladı.
İlk yarının son haftasında Manavgat Belediyespor, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ile golsüz berabere kaldı. Aynı turda Yeşil Çivril, lider Ereğli'yi 3-1 mağlup ederek tabloyu şekillendirdi.
Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ve zaman zaman eleştiriler alan Manavgat ekibi, ilk devreyi 6 galibiyet, 5 beraberlik, 2 yenilgi ve toplam 23 puanla kapattı.
Tabloya göre zirve, 23 puan ve +7 averaja sahip Ereğli Spor ile 23 puan ve +6 averaja sahip Yeşil Çivril ile paylaşıldı. Çekişmeli geçen 7. Grup'ta ilk sıraları şu takımlar takip etti: 4. sırada Marmaris (22 puan), 5. sırada 1923 Afyon (20 puan), 6. sırada Keçiborlu (20 puan) ve 7. sırada Akşehir (20 puan).
BAL 7. GRUPTA MÜCADELE EDEN MANAVGAT BELEDİYE SPOR, 2025-2026 SEZONUNUN İLK DEVRESİNİ 23 PUANLA EREĞLİ VE YEŞİL ÇİVRİL İLE BİRLİKTE LİDERLİĞİ PAYLAŞTI.