DOLAR
42,57 0%
EURO
49,61 0%
ALTIN
5.756,45 0%
BITCOIN
3.864.556,94 0%

Sivasspor, Hatayspor Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

Sivasspor, Hatayspor ile yapacağı maç için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 12.03.2025 19:45
Güncelleme Tarihi: 12.03.2025 19:45

Sivasspor, Hatayspor Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

Net Global Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak. Maç öncesi hazırlıklar hızla devam ediyor.

Kulüpten gelen bilgilere göre, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşusuyla başladı. Antrenmanın devamında, kırmızı-beyazlı ekip 5’e 2 pas çalışmaları yaptı. Antrenman, dinamik koşu ve taktik maç ile sona erdi.

Göztepe maçında sakatlanan Rey Manaj ve Veljko Simic, takımla birlikte çalışmalara katıldı. Ancak, sakatlığı devam eden Emrah Başsan takımdan ayrı koşu yaptı.

Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla maç hazırlıklarına devam edecek. Net Global Sivasspor ile Atakaş Hatayspor, 16 Mart Pazar günü saat 16.00'da Mersin Stadı'nda karşılaşacak.