Trabzonspor İstanbul'a Gitti: Kasımpaşa Deplasmanına Hazır
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında yarın deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maç için İstanbul'a hareket etti.
Hazırlık ve yolculuk
Bordo-mavililer, maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Fatih Tekke yönetimindeki antrenmanla tamamladıktan sonra Trabzon Havalimanı'ndan özel uçakla İstanbul'a gitti.
Kafile
Oyuncular: Uğurcan Çakır, Ahmet Doğan Yıldırım, Erol Can Çolak, Arif Boşluk, Mustafa Eskihellaç, Wagner Pina, Stefan Savic, Serdar Saatçı, Arseniy Batagov, Rayyan Baniya, Salih Malkoçoğlu, Okay Yokuşlu, Tim Jabol Folcarelli, Batista Mendy, Ozan Tufan, Muhammed Cham, Oleksandr Zubkov, Edin Vişça, Kazeem Olaigbe, Danylo Sikan, Felipe Augusto ve Paul Onuachu yer aldı.
Maç Detayları
Karşılaşma, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yarın 21.30'da başlayacak. Maçı hakem Cihan Aydın yönetecek.
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında yarın deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağımaçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Antrenmana defans oyuncusu Batagov da katıldı.