Doğan Avcıoğlu Caddesi 07-15 Ocak 2026 Arası Trafiğe Kapalı — BUSKİ

BUSKİ'nin 07-15 Ocak 2026 tarihlerindeki yağmur suyu deplase çalışması nedeniyle Nilüfer 29 Ekim Mah. Doğan Avcıoğlu Caddesi araç trafiğine kapatılacak.

Yayın Tarihi: 06.01.2026 13:09
Güncelleme Tarihi: 06.01.2026 13:09

Doğan Avcıoğlu Caddesi 07-15 Ocak 2026 Arası Trafiğe Kapalı — BUSKİ

Doğan Avcıoğlu Caddesi 07-15 Ocak 2026 Arası Trafiğe Kapalı

BUSKİ'nin yağmur suyu deplase çalışması nedeniyle düzenleme

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülecek çalışmalar kapsamında, Nilüfer ilçesi 29 Ekim Mahallesi Doğan Avcıoğlu Caddesi üzerinde trafik düzenlemesine gidilecek.

Planlanan imalatta 07 Ocak 2026 ile 15 Ocak 2026 tarihleri arasında cadde üzerinde yağmur suyu deplase imalatı gerçekleştirilecek. Çalışmaların güvenli ve sağlıklı şekilde yürütülebilmesi için gerekli trafik izinlerinin alındığı bildirildi.

Bu süre boyunca Doğan Avcıoğlu Caddesi’nin araç trafiğine kapatılacağı duyuruldu. Yetkililer, sürücüleri alternatif güzergâhları kullanmaları ve trafik işaretleri ile işaretçilerine uymaları konusunda uyardı.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KANALİZASYON DAİRESİ BAŞKANLIĞI TARAFINDAN...

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KANALİZASYON DAİRESİ BAŞKANLIĞI TARAFINDAN YÜRÜTÜLECEK ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA NİLÜFER İLÇESİ 29 EKİM MAHALLESİ DOĞAN AVCIOĞLU CADDESİ’NDE TRAFİK DÜZENLEMESİNE GİDİLECEK. GÖKÇİN ÖDÜL-BURSA/İHA

Yazar
EDİTÖR

Gizem Polat

2 yıllık deneyimli (Junior). Gece boyunca sosyal medyada viral olan videoları, yurt dışındaki (ABD saat dilimi) gelişmeleri takip eder ve sabah gündemi için taslaklar hazırlar.