Şırnak'ta Öğretmenlere Şerafettin Elçi Havalimanı'nda Çiçekli Karşılama

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü İdris Nas, yeni atanan öğretmenleri Şerafettin Elçi Havalimanı'nda çiçeklerle karşıladı; Cizre'de kahvaltı ve Maarif Modeli vurgusu yapıldı.

Yayın Tarihi: 18.01.2026 15:22
Güncelleme Tarihi: 18.01.2026 15:22

Şırnak'ta Öğretmenlere Şerafettin Elçi Havalimanı'nda Çiçekli Karşılama

Şırnak'ta Öğretmenlere Şerafettin Elçi Havalimanı'nda Çiçekli Karşılama

Karşılama ve program

Şırnak İl Milli Müdürü İdris Nas, kente yeni atanan öğretmenleri Şerafettin Elçi Havalimanında çiçeklerle karşıladı. Havalimanındaki coşkulu karşılamanın ardından öğretmenlere yönelik olarak Cizre'de, Dicle Nehri kenarında bulunan özel bir işletmede kahvaltı programı düzenlendi.

Kahvaltıda Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü İdris Nas, genç öğretmenler ve aileleriyle bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Yetkilinin mesajı

Samimi geçen sohbet sonrası konuşan Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü İdris Nas, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeline dikkat çekerek, ’’Maarif Modelimizi, köklü medeniyet birikimimizden beslenen ve aynı zamanda geleceğin eğitim ihtiyaçlarını gözeten bütüncül bir anlayış olarak değerlendirmenizi istiyorum. Siz değerli öğretmenlerimizin, görev yaptığınız okullarda yalnızca bilgi aktaran değil öğrencilerimize hakikat bilinci kazandıran, sorumluluk duygularını geliştiren ve toplumsal faydayı önceleyen bireyler yetiştiren öncü eğitimciler olacağınıza yürekten inanıyoruz’’ dedi.

Nas, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı: "Yeni öğretmenlerimizle birlikte dolu dolu geçecek bir döneme başlıyor, öğrenmenin sınırsız dünyasında yeni keşiflere, ilham veren başlangıçlara ve umut dolu yarınlara yürüyoruz. Her adımda daha iyisini hedefleyerek azimle ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle ilimize yeni atanan her bir meslektaşımıza sınıflarında üstün başarılar diliyor, öğrencilerimize ise aydınlık ve umut dolu bir gelecek temenni ediyoruz’’

Şırnak'a yeni atanan öğretmenler ve aileleri, gösterilen ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü İdris Nas'a teşekkür etti.

ŞIRNAK İL MİLLİ MÜDÜRÜ İDRİS NAS, ŞIRNAK’A YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERİ ŞERAFETTİN ELÇİ HAVALİMANI’NDA...

ŞIRNAK İL MİLLİ MÜDÜRÜ İDRİS NAS, ŞIRNAK’A YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERİ ŞERAFETTİN ELÇİ HAVALİMANI’NDA ÇİÇEKLERLE KARŞILADI. ÇİÇEKLERLE KARŞILANAN ÖĞRETMENLERİN MUTLULUĞU VE HEYECANI YÜZLERİNE YANSIDI.

ŞIRNAK İL MİLLİ MÜDÜRÜ İDRİS NAS, ŞIRNAK’A YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERİ ŞERAFETTİN ELÇİ HAVALİMANI’NDA...

Yazar
EDİTÖR

Mert Yılmazer

7 yıllık deneyime sahip. Özellikle İstanbul'daki adliye ve polis haberleri konusunda uzmanlaşmış, sıcak haber takibinde hızlı reaksiyon gösteren orta kıdemli editör. Şehir haberciliği ve belediye gündemlerine hakimdir.