Tunceli Valisi Şefik Aygöl Halk Günü'nde 43 Vatandaşı Dinledi
Valilikte vatandaş odaklı görüşmeler gerçekleştirildi
Tunceli Valisi Şefik Aygöl, Halk Günü kapsamında Valilik makamında vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve sorunları dinledi.
Programda 43 vatandaşla tek tek görüşen Vali Aygöl, iletilen talep, sorun ve önerileri dikkatle not aldı. Görüşmelerde vatandaşların aktardığı konuların hızlı ve etkin şekilde çözüme kavuşturulması için ilgili kurum ve birim amirlerine talimatlar verdi.
Vali Aygöl, görüşmeler sırasında kamu hizmetlerinde erişilebilirlik ve doğrudan iletişimin önemine vurgu yaptı. Halk Günü buluşmalarının devlet ile vatandaş arasındaki bağı güçlendirdiğini belirten Aygöl, iletilen tüm taleplerin titizlikle değerlendirileceğini ve çözüm odaklı çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.
TUNCELİ VALİSİ ŞEFİK AYGÖL, HALK GÜNÜ KAPSAMINDA VALİLİK MAKAMINDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELEREK İSTEK VE SORUNLARI DİNLEDİ, İLETİLEN TALEPLERİN ÇÖZÜMÜ İÇİN İLGİLİ BİRİMLERE TALİMAT VERDİ.