Van’da 625 Yoldan 586'sı Açıldı

Van'da kardan kapanan 625 yerleşim yolundan 586'sı açıldı; Bahçesaray 16, Başkale 3, Çatak 13, Erciş 4 ve Gürpınar 3 yerleşim yerinde çalışmalar sürüyor.

Yayın Tarihi: 06.01.2026 11:05
Güncelleme Tarihi: 06.01.2026 11:05

Van’da 625 Yoldan 586'sı Açıldı

Van’da 625 Yoldan 586'sı Açıldı

Kar yağışı sonrası ulaşım çalışmaları sürüyor

Van genelinde kardan dolayı kapanan 625 yolun 586'sı yapılan çalışmalar sonucu açıldı. Açılma çalışmaları süren yol sayısı ise 39 olarak kaydedildi.

Geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışı, günlük hayatı olumsuz etkiledi. Kapanan yolların açılması için yürütülen çalışmalar bölgedeki ulaşımın normale dönmesi amacıyla devam ediyor.

Kapalı bulunan yerleşim yerlerinin dağılımı şu şekilde: Bahçesaray: 16, Başkale: 3, Çatak: 13, Erciş: 4 ve Gürpınar: 3. Bu yerleşimlerin yollarının açılması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

VAN GENELİNDE 2 HAFTADAN BU YANA ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI GÜNLÜK YAŞAMI OLUMSUZ ETKİLERKEN, KENT...

VAN GENELİNDE 2 HAFTADAN BU YANA ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI GÜNLÜK YAŞAMI OLUMSUZ ETKİLERKEN, KENT GENELİNDE KARDAN DOLAYI KAPANAN 625 YOLUN 586'SI AÇILIRKEN, 39’UN İSE AÇILMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

VAN GENELİNDE 2 HAFTADAN BU YANA ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI GÜNLÜK YAŞAMI OLUMSUZ ETKİLERKEN, KENT...

Yazar
EDİTÖR

Mert Yılmazer

7 yıllık deneyime sahip. Özellikle İstanbul'daki adliye ve polis haberleri konusunda uzmanlaşmış, sıcak haber takibinde hızlı reaksiyon gösteren orta kıdemli editör. Şehir haberciliği ve belediye gündemlerine hakimdir.