Aksaray'da Tekstil Mağazasını 'Sakin' Hırsızlar Soydu

Aksaray'da üç şüpheli gece yarısı mağaza önünde sigara içip sohbet ettikten sonra kilidi kırıp içeri girerek kasa ve cep telefonu çaldı. Olay güvenlik kamerasında.

Yayın Tarihi: 27.01.2026 15:40
Güncelleme Tarihi: 27.01.2026 15:43

Aksaray'da Tekstil Mağazasını 'Sakin' Hırsızlar Soydu

Aksaray'da Tekstil Mağazasını 'Sakin' Hırsızlar Soydu

Gece yarısı oturdular, sonra içeri girip kasayı boşalttılar

Aksaray Taşpazar Mahallesi 806 Sokak'ta bulunan bir tekstil mağazasında gece yarısı yaşanan soygun, güvenlik kameralarına yansıdı. 3 kişi, mağaza önünde dakikalarca oturup sigara içip sohbet ettikten sonra harekete geçti.

Şüpheliler, oturdukları yerden kalkıp mağazanın cam kapısının kilidini kırdı ve içeri girdi. Mağaza kasasına yönelen şahıslar kasada bulunan bir miktar para ve cep telefonunu alarak olay yerinden uzaklaştı.

Soygun anları ve şüphelilerin rahat tavırları güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Sabah mağazayı açmak için gelen iş yeri sahibi M.B., kapının kilidinin kırıldığını fark ederek durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde geniş çaplı inceleme ve araştırma başlattı. Yapılan incelemelerin ardından polis, 3 şüphelinin peşine düştü.

AKSARAY’DA GECE YARISI BİR TEKSTİL MAĞAZASI ÖNÜNE GELEN 3 KİŞİ, ÖNCE MAĞAZA ÖNÜNE OTURUP...

AKSARAY’DA GECE YARISI BİR TEKSTİL MAĞAZASI ÖNÜNE GELEN 3 KİŞİ, ÖNCE MAĞAZA ÖNÜNE OTURUP DAKİKALARCA SOHBET EDİP SİGARA İÇTİ, SONRA MAĞAZANIN CAM KAPISININ KİLİDİNİ KIRIP KASAYI BOŞALTTI. ŞAHISLARIN RAHAT TAVIRLARIYLA HIRSIZLIK ANLARI ANBEAN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

AKSARAY’DA GECE YARISI BİR TEKSTİL MAĞAZASI ÖNÜNE GELEN 3 KİŞİ, ÖNCE MAĞAZA ÖNÜNE OTURUP...

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Ateş

8 yıldır bölge haberciliği yapıyor. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki gelişmeleri yerinden bildiriyor. Yerel kaynakları güçlü, teyit mekanizmasını titizlikle işleten deneyimli bir gazeteci.