Alanya'da Alacak Verecek Kavgası: Zincir ve Bıçaklı Çatışma Güvenlik Kamerasında
Olay ve Yaralananlar
Alanya'nın Saray Mahallesi Nergis Sokak'ta meydana gelen kavgada, iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede bıçaklı ve zincirli çatışmaya dönüştü. 7 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.
Olayın ardından kavgaya karıştığı belirlenen 4 şüpheli otomobille olay yerinden kaçarken, polis kovalamacası sonucu Hacet Mahallesi'nde durdurularak gözaltına alındı.
Yaralananlar A.D., H.D., A.G., B.G., A.G., A.G. ve H.G. ambulanslarla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık kontrolleri ve tedavilerinin ardından sargılar içinde Alanya Adliyesi'ne sevk edildiler.
Soruşturma ve Adliye Süreci
Adliyede yürütülen işlemler sonucunda şüphelilerden B.G., A.D. ve H.D. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Diğer şüphelilerden 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 2'si savcılıkça serbest bırakıldı.
Güvenlik Kamerası Kayıtları
Kavga anı görüntüleri bir işletmenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde bir grubun sokakta çevre taraması yaparken diğer grup üyeleriyle karşılaştığı, tartışmanın kısa sürede bıçak, zincir ve otopark dubalarıyla şiddete dönüştüğü görülüyor.
Videoda tarafların birbirlerine bıçak salladığı ve zincir ile sopalarla vurdukları anlar net biçimde yansıyor.
ALANYA’DA KANLI BİTEN ALACAK VERECEK KAVGASINDA ÇOK SAYIDA KİŞİNİN ZİNCİR, SOPA VE BIÇAKLARLA BİRBİRLERİNE GİRDİĞİ ANLAR BİR İŞLETMENİN GÜVENLİK KAMERALARI TARAFINDAN SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ