Artvin'de Bekçi Köpeği 'Meks' 6 Kurda Meydan Okudu
Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Pınarlı köyü'nde gece yaşanan olayda, Cemil Alagöz'e ait bekçi köpeği 'Meks', aç kalan 6 kurdla yüzleşti.
Olayın detayları
Gece saatlerinde köye inen kurtlar yiyecek ararken, kulübesinde bağlı bulunan Meks'in yanına kadar yaklaştı. Beklenmedik şekilde kulübesinden fırlayan Meks, üzerine yürüyerek kurtlara meydan okudu.
Bir süre devam eden boğuşmanın ardından, köpeğin kararlı savunması sonucu kurtlar köyden uzaklaştı. Köpeğin havlama ve boğuşma seslerini duyan Cemil Alagöz dışarı çıktığında kurtlar olay yerinden ayrılmıştı; Meks ise zarar görmedi.
Güvenlik önlemleri ve kayıt
Aile, yaşanan olayın ardından köpeğin kulübesine çit çekerek güvenlik önlemlerini artırdı. O anlar ise evin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
ARTVİN'İN ŞAVŞAT İLÇESİNDE 'MEKS' İSİMLİ BEKÇİ KÖPEĞİ, GECE KÖYE İNEN 6 KURDA KARŞI KOYARAK KURTLARI KÖYDEN UZAKLAŞTIRDI