Bursa İnegöl'de Sel: Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu'nda Veliler Banklardan Köprü Kurdu

İnegöl Mahmudiye Mahallesi'ndeki Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu bahçesi sağanakta göle döndü; veliler öğrencileri çıkarmak için banklardan köprü kurdu.

Yayın Tarihi: 08.01.2026 14:09
Güncelleme Tarihi: 08.01.2026 14:14

Bursa İnegöl'de Sel: Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu'nda Veliler Banklardan Köprü Kurdu

Bursa İnegöl'de sağanak hayatı felç etti

Mahmudiye Mahallesi'nde bulunan Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu bahçesi yoğun yağış sonucu suyla doldu. Okul çevresinde oluşan su birikintileri, eğitim ve ulaşımı olumsuz etkiledi.

Veliler öğrencileri banklarla güvenli şekilde tahliye etti

Su basan okulda öğrencileri ve velileri güvenli alana çıkarmak isteyen aileler, okul bahçesindeki bankları sıraya dizerek bir köprü oluşturdu. Oluşturulan bu geçit sayesinde öğrenciler taşkından etkilenmeden okuldan çıkarıldı.

Olay yerindeki veliler tepki göstererek, "Burayı yetkililer neden görmüyor" dedi. Bazı veliler ise "Sankı bize sırat köprüsü yapmışlar." ifadelerini kullandı.

Fırtına ve sağanak nedeniyle bölgede yaşamın zorlaştığı, ailelerin yetkililerden çözüm ve önlem beklediği bildirildi.

BURSA'NIN İNEGÖL İLÇESİNDE DE FIRTINA VE SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU. SU BASAN BİR OKULDA ÖĞRENCİLER...

BURSA'NIN İNEGÖL İLÇESİNDE DE FIRTINA VE SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU. SU BASAN BİR OKULDA ÖĞRENCİLER VE VELİLER İÇİN BANKLARDAN KÖPRÜ YAPILDI. VELİLER, "SANKİ BİZE SIRAT KÖPRÜSÜ YAPMIŞLAR" DİYEREK TEPKİ GÖSTERDİ.

BURSA'NIN İNEGÖL İLÇESİNDE DE FIRTINA VE SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU. SU BASAN BİR OKULDA ÖĞRENCİLER...

Yazar
EDİTÖR

Uğur Batmaz

4 yıllık deneyimli. Teknik SEO bilgisi yüksektir. Gece trafiğinin düşmemesi için eski içerikleri günceller, evergreen (ölümsüz) içerikler üretir ve sabah bültenlerini hazırlar.