Gaziantep'te uyuşturucu satışı: İran uyruklu Yashar R.'ye 18 yıl indirimsiz hapis

Gaziantep'te uyuşturucu satışı suçundan yargılanan İran uyruklu Yashar R.'ye Gaziantep 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 18 yıl indirimsiz hapis cezası verildi.

Yayın Tarihi: 27.01.2026 10:53
Güncelleme Tarihi: 27.01.2026 10:55

Gaziantep'te uyuşturucu satışı: İran uyruklu Yashar R.'ye 18 yıl indirimsiz hapis

Gaziantep'te uyuşturucu satışı: İran uyruklu Yashar R.'ye 18 yıl indirimsiz hapis

Mahkeme etkin pişmanlık hükümlerini uygulamadı

Gaziantep'te uyuşturucu satışı yaptığı gerekçesiyle yakalanan İran uyruklu sanık Yashar R., Gaziantep 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı.

Mahkeme, sanığa 18 yıl indirimsiz hapis cezası verdi ve etkin pişmanlık hükümlerinin uygulanmamasına karar verdi.

Duruşmada savunma yapan sanık Yashar R. şunları söyledi: "Ailem şu an İran’da onları göremiyorum. Ailemi çok özledim. Cezaevinde çok zorlanıyorum. Çok pişmanım. Bir daha asla böyle bir şey yapmayacağım. Bunu yaptığım için ve şu an bu huzurda bulunduğum içinde çok pişmanım"

Mahkeme heyeti, sanığın eyleminin sabit olduğu kanaatine vararak cezayı indirimsiz şekilde hükme bağladı. Sanık, kararın ardından cezaevine gönderildi.

GAZİANTEP’TE UYUŞTURUCU SATIŞI YAPTIĞI GEREKÇESİYLE YAKALANAN İRAN UYRUKLU SANIK, DÜN GAZİANTEP 1....

GAZİANTEP’TE UYUŞTURUCU SATIŞI YAPTIĞI GEREKÇESİYLE YAKALANAN İRAN UYRUKLU SANIK, DÜN GAZİANTEP 1. AĞIR CEZA MAHKEMESİ’NDE GÖRÜLEN DURUŞMADA 18 YIL İNDİRİMSİZ HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI. MAHKEME, SANIK HAKKINDA ETKİN PİŞMANLIK HÜKÜMLERİNİN UYGULANMAMASINA KARAR VERDİ.

GAZİANTEP’TE UYUŞTURUCU SATIŞI YAPTIĞI GEREKÇESİYLE YAKALANAN İRAN UYRUKLU SANIK, DÜN GAZİANTEP 1....

Yazar
EDİTÖR

Gizem Polat

2 yıllık deneyimli (Junior). Gece boyunca sosyal medyada viral olan videoları, yurt dışındaki (ABD saat dilimi) gelişmeleri takip eder ve sabah gündemi için taslaklar hazırlar.