DOLAR
42,95 -0,01%
EURO
50,53 0,05%
ALTIN
5.965,27 -0,06%
BITCOIN
3.764.113,58 0,04%

Gemlik'te protokol yeni yılı görev başındaki kamu personeliyle karşıladı

Gemlik protokolü, 2026'yi görev başındaki emniyet, jandarma, sahil güvenlik ve adliye personeliyle sahada karşıladı; uygulamaları yerinde denetledi.

Yayın Tarihi: 01.01.2026 08:26
Güncelleme Tarihi: 01.01.2026 08:38

Gemlik'te protokol yeni yılı görev başındaki kamu personeliyle karşıladı

Gemlik'te protokol yeni yılı görev başındaki kamu personeliyle karşıladı

Saha ziyaretleri ve denetimler

Gemlik’te protokol üyeleri, 2026 yılına halkın huzur ve güvenliği için gece gündüz görev yapan kamu personeliyle birlikte sahada girerek anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Yeni yılın ilk saatlerinde görev başında olan personeli yalnız bırakmayan heyet, ilçe genelinde devam eden asayiş uygulamalarını yerinde inceledi.

Gece geç saatlerde İlçe Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Cumhuriyet Başsavcısı Sercan Kocabey, Emniyet Müdürü Ümit Şahin ve Jandarma Komutanı Mevlüt Taş, emniyet ve jandarma personelinin yanı sıra sahil güvenlik ekipleri ve adliye çalışanlarını ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında uygulama noktalarında görev yapan personelle sohbet eden protokol üyeleri, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Osman Aslan Canbaba, yeni yıl gecesinde de büyük bir özveriyle görev yapan güvenlik güçlerine teşekkür ederek, vatandaşların 2026 yılına huzur ve güven içerisinde girmesinde emeği geçen tüm kamu personelinin fedakârlığının takdire şayan olduğunu ifade etti. Canbaba, kamu düzeninin sağlanması ve toplum güvenliğinin korunması adına yapılan çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

Protokol üyeleri, görev başındaki personele yeni yıl tebriklerini iletip sağlık, huzur ve başarı dileklerinde bulundu. Ziyaretler, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

GEMLİK’TE PROTOKOL ÜYELERİ, 2026 YILINA HALKIN HUZUR VE GÜVENLİĞİ İÇİN GECE GÜNDÜZ GÖREV YAPAN...

GEMLİK’TE PROTOKOL ÜYELERİ, 2026 YILINA HALKIN HUZUR VE GÜVENLİĞİ İÇİN GECE GÜNDÜZ GÖREV YAPAN KAMU PERSONELİYLE BİRLİKTE SAHADA GİREREK ANLAMLI BİR ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.

GEMLİK’TE PROTOKOL ÜYELERİ, 2026 YILINA HALKIN HUZUR VE GÜVENLİĞİ İÇİN GECE GÜNDÜZ GÖREV YAPAN...

Yazar
EDİTÖR

Mert Yılmazer

7 yıllık deneyime sahip. Özellikle İstanbul'daki adliye ve polis haberleri konusunda uzmanlaşmış, sıcak haber takibinde hızlı reaksiyon gösteren orta kıdemli editör. Şehir haberciliği ve belediye gündemlerine hakimdir.