Güvenlik Kameraları Ele Verdi: Iğdır'da Cep Telefonu Dükkanına Soygun, 1 Tutuklama

Iğdır'da Barbaros Sokak'taki cep telefonu dükkanına yönelik soygunda güvenlik kamerası görüntüleriyle 3 şüpheli yakalandı; 1'i tutuklandı, 2'si adli kontrolle serbest.

Yayın Tarihi: 24.01.2026 12:41
Güncelleme Tarihi: 24.01.2026 13:01

Güvenlik Kameraları Ele Verdi: Iğdır'da Cep Telefonu Dükkanına Soygun, 1 Tutuklama

Güvenlik kameraları olayı ortaya çıkardı

Barbaros Sokak üzerinde bulunan bir cep telefonu dükkânında meydana gelen soygunun ardından Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, olaya karıştığı tespit edilen 3 şüpheliyi kısa sürede yakaladı.

Adli süreç tamamlandı

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GÜVENLİK KAMERALARI ELE VERDİ: IĞDIR’DA 1 TUTUKLAMA

GÜVENLİK KAMERALARI ELE VERDİ: IĞDIR’DA 1 TUTUKLAMA

GÜVENLİK KAMERALARI ELE VERDİ: IĞDIR’DA 1 TUTUKLAMA

Yazar
EDİTÖR

Burak Çelik

3 yıllık deneyime sahip, yeni nesil bir editör. Akdeniz bölgesi, turizm sektörü ve orman yangınları gibi kriz anlarında saha tecrübesi yüksek. Hızlı içerik girişi ve canlı blog yönetiminde yetenekli.