Halep'te SDG'ye Nokta Operasyon: Şeyh Maksud ve Eşrefiye'de Silah Sesleri

Suriye ordusunun Şeyh Maksud ve Eşrefiye'de SDG mevzilerine yönelik nokta operasyonları sonrası kent genelinde silah sesleri, roket ve havan atışları görüldü.

Yayın Tarihi: 08.01.2026 15:35
Güncelleme Tarihi: 08.01.2026 16:32

Halep'te SDG'ye Nokta Operasyon: Şeyh Maksud ve Eşrefiye'de Silah Sesleri

Halep'te SDG'ye Nokta Operasyon: Şeyh Maksud ve Eşrefiye'de Silah Sesleri

Gelişmeler ve güvenlik önlemleri

Suriye ordusunun Halep’in Şeyh Maksud ve Eşrefiye mahallelerindeki terör örgütü SDG mevzilerine yönelik nokta operasyonlara başlamasının ardından kentin birçok noktasından silah sesleri duyuluyor.

Kent semalarında hedeflere doğru ilerleyen roketler ve havan topları görülürken, patlama sesleri de kaydedildi. Görgü tanıkları bölgede yoğun bir panik yaşandığını aktarıyor.

Suriye hükümeti, operasyon kapsamında iki mahallede sokağa çıkma yasağı ilan etti. Yetkililer operasyonun belirledikleri hedeflere yönelik olarak sürdürüldüğünü bildirdi.

Operasyonun ilerleyen saatlerde de aralıksız devam edeceği belirtiliyor; halkın güvenliği ve uygulanacak tedbirlerle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

HALEP SEMALARINDA ROKETLER GÖRÜLDÜ

HALEP SEMALARINDA ROKETLER GÖRÜLDÜ

Yazar
EDİTÖR

Mert Yılmazer

7 yıllık deneyime sahip. Özellikle İstanbul'daki adliye ve polis haberleri konusunda uzmanlaşmış, sıcak haber takibinde hızlı reaksiyon gösteren orta kıdemli editör. Şehir haberciliği ve belediye gündemlerine hakimdir.