Hendek’te saman yüklü kamyon alev aldı — uyuyan sürücü son anda kurtarıldı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde park halindeki saman yüklü kamyon alev aldı; uyuyan sürücü vatandaşlar tarafından kurtarıldı, yangın itfaiye ve SAKE ekipleri tarafından söndürüldü.

Yayın Tarihi: 20.01.2026 11:19
Güncelleme Tarihi: 20.01.2026 11:19

Hendek’te saman yüklü kamyon alev aldı — uyuyan sürücü son anda kurtarıldı

Hendek’te saman yüklü kamyon alev aldı — uyuyan sürücü son anda kurtarıldı

Olayın gelişimi ve müdahale

Sakarya’nın Hendek ilçesi Yenimahalle Mezbahane önünde park halinde duran bir kamyonun kasasında bulunan samanlarda, henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı.

Olayda, kamyonun sürücüsü A.G. araç içinde uyurken fark edildi ve vatandaşlar tarafından araçtan indirilerek kurtarıldı. Yangının büyümesi üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde müdahaleye katılan ekipler arasında SAKE ekipleri de yer aldı. Ekiplerin hızlı çalışmasıyla yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Olayın yaşandığı araç 54 K 1559 plakalı kamyondur. Konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

Saman yüklü kamyon alev aldı, uyuyan sürücü facianın eşiğinden döndü

Saman yüklü kamyon alev aldı, uyuyan sürücü facianın eşiğinden döndü

Yazar
EDİTÖR

Selin Karaca

2 yıllık parlamento muhabirliği deneyimi var. Ankara kulislerine hakim, meclis gündemini ve parti genel merkezlerindeki hareketliliği anlık olarak sisteme giren kıdemli bir editör. Resmi dil ve protokol haberciliği konusunda uzmandır.