İstanbul'da İETT Otobüsü Karlı Yolda Park Halindeki Kamyona Çarptı

İstanbul Bahçelievler 29 Ekim Caddesi'nde İETT otobüsü karlı yolda kayarak park halindeki kamyona çarptı; otobüs boş, hasar ve trafik aksamaları yaşandı.

Yayın Tarihi: 19.01.2026 09:50
Güncelleme Tarihi: 19.01.2026 09:55

İstanbul'da İETT Otobüsü Karlı Yolda Park Halindeki Kamyona Çarptı

İstanbul'da İETT Otobüsü Karlı Yolda Park Halindeki Kamyona Çarptı

Bahçelievler 29 Ekim Caddesi'nde yaşanan kaza trafikte aksamalara neden oldu

İstanbul'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bahçelievler 29 Ekim Caddesi'nde seyrederken karlı yolda kayan bir İETT otobüsü, park halindeki bir kamyona çarptı.

Kaza anında otobüsün boş olduğu öğrenilirken, çarpışma sonucu otobüste hasar meydana geldi. Olay sonrası araç kenara çekildi ve bölgedeki trafik akışında aksamalar yaşandı.

Kazaya ilişkin çalışmalar sürerken, olayın ardından çekilen görüntüler arasında havadan görüntüler de yer aldı. Yetkililer ve İETT tarafından yapılacak açıklamalar bekleniyor.

İSTANBUL'DA ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI KAZALARI DA BERABERİNDE GETİRDİ. BİR İETT OTOBÜSÜ...

İSTANBUL'DA ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI KAZALARI DA BERABERİNDE GETİRDİ. BİR İETT OTOBÜSÜ, BAHÇELİEVLER'DE KARLI YOLDA KAYARAK PARK HALİNDEKİ KAMYONA ÇARPTI. KAZADA SONRASI ARAÇTA HASAR OLUŞTU.

İSTANBUL'DA ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI KAZALARI DA BERABERİNDE GETİRDİ. BİR İETT OTOBÜSÜ...

Yazar
EDİTÖR

Selin Karaca

2 yıllık parlamento muhabirliği deneyimi var. Ankara kulislerine hakim, meclis gündemini ve parti genel merkezlerindeki hareketliliği anlık olarak sisteme giren kıdemli bir editör. Resmi dil ve protokol haberciliği konusunda uzmandır.