İzmir Bayraklı'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı
İzmir’in Bayraklı ilçesinde polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu şahsın poşetlerinde yapılan aramada, yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.
Olayın ayrıntıları
Edinilen bilgiye göre olay, dün Bayraklı ilçesinde meydana geldi. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki denetim ve çalışmalarını sürdürürken, çevre sakinlerinin ihbarı ve ekiplerin dikkati sonucu durumundan şüphelenilen S.Y. (32) durduruldu.
Şahsın yanında bulunan poşetlerde yapılan aramalarda, suç unsuru olduğu değerlendirilen maddeler bulundu ve şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı. Hakkında yasal işlem başlatıldı.
Ele geçirilenler
639,30 gram kokain
Satışa hazır 22 adet küçük şeffaf poşet içinde toplam 11,64 gram kokain
547,34 gram sıvı amonyak (uyuşturucu madde yapımında kullanıldığı değerlendiriliyor)
Ayrıca paketleme malzemesi olarak kullanılan 1 adet zımba, 1 kutu zımba teli ve çok sayıda küçük naylon poşet ele geçirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
İZMİR’İN BAYRAKLI İLÇESİNDE POLİS EKİPLERİNİN ŞÜPHE ÜZERİNE DURDURDUĞU ŞAHSIN POŞETLERİNDE YAPILAN ARAMADA, YÜKLÜ MİKTARDA KOKAİN VE UYUŞTURUCU YAPIMINDA KULLANILAN SIVI AMONYAK ELE GEÇİRİLDİ.