İzmir'de 12 milyon 720 bin bandrolsüz makaron ele geçirildi

İzmir'de jandarma iki operasyonda piyasa değeri 7 milyon 500 bin TL olan toplam 12 milyon 720 bin bandrolsüz makaron ele geçirdi; 2 şüpheli tutuklandı.

Yayın Tarihi: 30.01.2026 11:44
Güncelleme Tarihi: 30.01.2026 11:44

İzmir'de 12 milyon 720 bin bandrolsüz makaron ele geçirildi

İzmir'de 12 milyon 720 bin bandrolsüz makaron ele geçirildi

Jandarma iki ayrı operasyonda kaçakçılığa darbe vurdu

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak ve sahte tütün mamullerinin üretimi ve satışına yönelik çalışmalarını sürdürdü. İzmir ve Menderes Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinasyonunda belirlenen adreslere iki ayrı operasyon düzenlendi.

Yapılan aramalarda, Bornova ilçesinde 5 milyon 470 bin adet, Menderes ilçesinde ise 7 milyon 250 bin adet olmak üzere toplam 12 milyon 720 bin adet bandrolsüz kaçak makaron ele geçirildi. Ele geçirilen ürünlerin piyasa değerinin 7 milyon 500 bin TL olduğu tespit edildi.

Operasyonlar kapsamında yakalanan şüphelilerden 2'si sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi, bir şüpheli ise adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.

Yetkililer, kaçak tütün mamulleriyle mücadele çalışmalarının kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

İZMİR’DE JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN DÜZENLENEN 2 AYRI OPERASYONDA, PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON 500...

İZMİR’DE JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN DÜZENLENEN 2 AYRI OPERASYONDA, PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON 500 BİN TL OLAN TOPLAM 12 MİLYON 720 BİN ADET BANDROLSÜZ MAKARON ELE GEÇİRİLDİ. OLAYLA İLGİLİ 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI.

İZMİR’DE JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN DÜZENLENEN 2 AYRI OPERASYONDA, PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON 500...

Yazar
EDİTÖR

Hakan Demir

4 yıllık deneyimli. Ege Bölgesi'ndeki gelişmeleri takip ederken, aynı zamanda sosyal medya trendlerini haberleştiren dinamik bir editör. Çevre haberleri ve sosyal olaylarda uzmanlaşmıştır.