Kadıköy Bostancı'da Otoparkta Mercedes Yandı
İstanbul'un Kadıköy ilçesi Bostancı Mahallesi Emanet Sokak'ta bulunan bir apartmanın otoparkında park halindeki Mercedes marka araçta yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede paniğe yol açtı.
İtfaiyenin zamanında müdahalesi
Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, kısa sürede adrese ulaşarak alevlere müdahale etti. Müdahale sayesinde yangın, otoparktaki diğer araçlara sıçramadan kontrol altına alındı ve söndürüldü.
Hasar ve soruşturma
Yangında araç kullanılmaz hale gelirken, can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Olayla ilgili olarak yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
KADIKÖY’DE BİR APARTMANIN OTOPARKINDA PARK HALİNDEKİ MERCEDES MARKA ARAÇTA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN ZAMANINDA MÜDAHALESİYLE ÇEVREDEKİ DİĞER ARAÇLARA SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ.