Kütahya'da Tepecik Kavşağı'nda Beton Mikserleri Çarpıştı — 2 Yaralı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Tepecik Kavşağı'nda iki beton mikserinin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı, yol geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Yayın Tarihi: 26.01.2026 14:29
Güncelleme Tarihi: 26.01.2026 14:29

Kütahya'da Tepecik Kavşağı'nda Beton Mikserleri Çarpıştı — 2 Yaralı

Kütahya'da Tepecik Kavşağı'nda Beton Mikserleri Çarpıştı — 2 Yaralı

Kaza ve müdahale

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Tepecik Kavşağı'nda iki beton mikserinin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Olay, Emet-Tavşanlı yolu üzerinde gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre, Emet yönünden Tavşanlı istikametine seyir halinde olan bir beton mikseri ile kavşaktan Tepecik istikametine geçmeye çalışan diğer beton mikserinin çarpışması sonucunda kaza yaşandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri, itfaiye ve kolluk kuvvetleri sevk edildi. Çarpışmanın etkisiyle beton mikserlerinden biri devrilerek yan yattı.

Kazada mikser sürücüleri M.T. ve A.A. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Emet-Tavşanlı karayolu, Emet Kavşağı'ndan itibaren Tavşanlı yönüne geçici olarak trafiğe kapatıldı.

KÜTAHYA'DA BETON MİKSERLERİ ÇARPIŞTI: 2 YARALI

KÜTAHYA'DA BETON MİKSERLERİ ÇARPIŞTI: 2 YARALI

KÜTAHYA'DA BETON MİKSERLERİ ÇARPIŞTI: 2 YARALI

Yazar
EDİTÖR

Mert Yılmazer

7 yıllık deneyime sahip. Özellikle İstanbul'daki adliye ve polis haberleri konusunda uzmanlaşmış, sıcak haber takibinde hızlı reaksiyon gösteren orta kıdemli editör. Şehir haberciliği ve belediye gündemlerine hakimdir.