Tavşanlı'da Şiddetli Rüzgâr: Tuna Sokak'ta Ağaç Devrildi

Tavşanlı'da şiddetli rüzgâr nedeniyle Hanım Çeşme Mahallesi Tuna Sokak'ta bir ağaç gövdesinden kırılarak yola devrildi; kimse yaralanmadı.

Yayın Tarihi: 08.01.2026 13:48
Güncelleme Tarihi: 08.01.2026 13:48

Tavşanlı'da Şiddetli Rüzgâr: Tuna Sokak'ta Ağaç Devrildi

Tavşanlı'da Şiddetli Rüzgâr: Tuna Sokak'ta Ağaç Devrildi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgâr, Hanım Çeşme Mahallesindeki bir ağacın gövdesinden kırılarak yola devrilmesine yol açtı.

Olayın Detayları

Gün boyu süren rüzgârın etkisiyle ağaç, gövdesinden çatırtılarla kırılarak durak arkasına devrildi. Olay anında sokakta kimsenin bulunmaması, olası yaralanma ve can kaybını önledi.

Müdahale ve Trafik

Gürültüyü duyan mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine Tavşanlı Belediyesi ekipleri olay yerine intikal etti. Ekipler, yolu kapatan ağacı motorlu testerelerle parçalara ayırarak kaldırdı. Temizlik çalışmalarının ardından Tuna Sokak yeniden araç ve yaya trafiğine açıldı.

Mahallelilerin Görüşü

Mahalle sakinleri, rüzgârın aniden şiddetlendiğini ve büyük bir gürültüyle ağacın devrildiğini belirtti.

TAVŞANLI'DA ŞİDDETLİ RÜZGAR AĞAÇ DEVİRDİ

TAVŞANLI'DA ŞİDDETLİ RÜZGAR AĞAÇ DEVİRDİ

AĞAÇ GÖVDESİNDEN KIRILDI

Yazar
EDİTÖR

Gizem Polat

2 yıllık deneyimli (Junior). Gece boyunca sosyal medyada viral olan videoları, yurt dışındaki (ABD saat dilimi) gelişmeleri takip eder ve sabah gündemi için taslaklar hazırlar.