Bingöl’de 58 bin 201 öğrenci karne sevinci

Bingöl'de yarıyıl tatiliyle 58 bin 201 öğrenci karne aldı; Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta İbni Sina Ortaokulu'nda öğrencilere karnelerini verdi ve dereceye girenlere ödül takdim etti.

Yayın Tarihi: 16.01.2026 13:04
Güncelleme Tarihi: 16.01.2026 13:04

Bingöl’de 58 bin 201 öğrenci karne sevinci

Bingöl’de 58 bin 201 öğrenci karne sevinci

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de yarıyıl tatili başladı. Kent genelinde 58 bin 201 öğrenci karne sevinci yaşadı.

Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta okullarda öğrencilerle buluştu

Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, İbni Sina Ortaokulu’nda öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. İbni Sina Ortaokulu’nda düzenlenen karne programında 120 öğrenci karne alırken, Vali Usta 3 sınıfta toplam 50 öğrenciye karnelerini vererek iyi tatiller diledi.

Program kapsamında Vali Usta, okulun uluslararası yarışmalarda dereceye giren iki öğrencisine de madalya ve hediyelerini takdim etti. Ardından öğrencilerle sohbet eden Usta, öğretmenlerle de bir araya geldi.

Öğrencilerden tatil mesajı

Karne alan 8’inci sınıf öğrencisi Ecrin Sürmeli ise "İbni Sina Ortaokulu’nda okuyorum, bu dönem takdir aldım. Hepinize iyi tatiller diliyorum" dedi.

BİNGÖL'DE YARIYIL TATİLİYLE BİRLİKTE 58 BİN 201 ÖĞRENCİ KARNE SEVİNCİ YAŞADI.

BİNGÖL'DE YARIYIL TATİLİYLE BİRLİKTE 58 BİN 201 ÖĞRENCİ KARNE SEVİNCİ YAŞADI.

BİNGÖL'DE YARIYIL TATİLİYLE BİRLİKTE 58 BİN 201 ÖĞRENCİ KARNE SEVİNCİ YAŞADI.

Yazar
EDİTÖR

Elif Tunç

3 yıllık deneyimli. Yazılım, yapay zeka (AI), kripto paralar ve siber güvenlik konularında araştırmacı gazetecilik yapan, teknik terimleri halkın anlayacağı dile çeviren genç bir yetenek.