Siirt'te 90 bin 552 öğrenci karnesini alıp yarıyıl tatiline başladı
Vali Kemal Kızılkaya Fevzi Çakmak İlkokulunda öğrencilerle bir araya geldi
Siirt genelinde 568 okul bünyesinde eğitim gören 90 bin 552 öğrenci, karnelerini alarak yarıyıl tatiline çıktı. 2025-2026 eğitim-öğretim yılı kapsamında öğrenciler karne sevincini yaşadı.
Vali Kemal Kızılkaya, Fevzi Çakmak İlkokulu'nda düzenlenen törende öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Kızılkaya, öğrencilerle sohbet ederek onların başarılarını tebrik etti ve iyi tatiller diledi.
Karnelerini alan öğrenciler, aileleri ve öğretmenleriyle birlikte yarıyıl tatiline başladı. Etkinlikte duygularını paylaşan öğrencilerden Fatma Zehra Ekin (7), okulunu çok sevdiğini ve karnesinin çok güzel olduğunu belirtti.
Havva Betül Özkoyuncu (6) ise 'Vali bey burada, çok mutluyum karnemi aldım' sözleriyle duyduğu mutluluğu ifade etti.
Siirt genelinde yüz binlere yakın öğrenci şimdi dinlenme ve yeni döneme hazırlık için yarıyıl tatiline girdi.
SİİRT’TE 90 BİN 552 ÖĞRENCİ KARNE HEYECANI YAŞAYARAK YARIYIL TATİLİNE GİRDİ.