Ufest Gençlik Festivali Düzce Üniversitesi'nde Başladı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından düzenlenen ve ulaşımın eğlenceli dünyasını gençlerle buluşturmayı amaçlayan Ufest, Düzce Üniversitesi bünyesinde kapılarını açtı. Festival, öğrencilere ulaşım ve haberleşme sektörünün dinamiklerini yakından tanıma fırsatı sunuyor.
Festivalin kapsamı ve hedefi
32’ncisi Düzce Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye’nin en kapsamlı ulaşım festivalinde, amaç; gençlere ulaşım ve haberleşmenin yenilikçi, etkileşimli ve ilham verici yönlerini tanıtmak. Etkinlikler, bilgilendirici oturumlar ve interaktif uygulamalarla katılımcılara sektör uzmanlarıyla doğrudan temas imkanı sağlıyor.
Stantlar, projeler ve katılımcılar
Düzce Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi’nde açılan stantlarda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve bağlı kurumlar sundukları hizmetleri, teknolojik yenilikleri ve projeleri öğrencilere aktarıyor. Kara, demir, deniz ve hava yolları ile haberleşme ve bilgi teknolojileri alanlarında son yıllarda hayata geçirilen büyük projeler festival kapsamında tanıtılıyor.
Kariyer fırsatları ve etkinlikler
Ufest Gençlik Festivali, gençlere kariyer fırsatları, etkileşimli etkinlikler ve ilham verici söyleşiler aracılığıyla ulaştırma ve haberleşme alanında gelecek vizyonu sunuyor. Öğrenciler, sektördeki profesyonellerle birebir görüşme ve deneyim paylaşımı imkanına sahip oluyor.
Ziyaret bilgileri
Festival, 14 Kasım 2025 tarihine kadar, 10.00-17.00 saatleri arasında Düzce Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezinde devam edecek. Katılımcılar, belirtilen gün ve saatlerde etkinliklere katılarak sektörel gelişmeleri ve fırsatları keşfedebilir.
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN VE ULAŞIMIN EĞLENCELİ DÜNYASINI GENÇLERLE BULUŞTURMAYI AMAÇLAYAN GENÇLİK FESTİVALİ UFEST, DÜZCE ÜNİVERSİTESİ’NDE BAŞLADI.