Esenyurt'ta 'Burası bizim' Diyen Taksicilerin Saldırısı Kamera Kaydında
Olayın Detayları
Esenyurt'ta akşam saatlerinde yaşanan saldırıda, bir taksi sürücüsü telefonla konuşmak için aracını bir sitenin önüne park etti. Olay, 18.00 sıralarında Orhangazi Mahallesi Tunç Caddesi üzerinde meydana geldi.
İddiaya göre, başka bir semte ait durakta çalışan taksiciler, sürücüye 'burası bizim, yolcu alamazsın' diyerek tepki gösterdi. Saldırgan taksiciler, aracın camını yumruklayarak mağdur sürücünün oradan ayrılmasını talep etti.
Kaçak olarak sitenin önünü mesken tuttukları iddia edilen şüpheliler, yaklaşık 30 dakika boyunca tacize ve fiziksel saldırıya devam etti. Olayın ardından saldırıya uğrayan taksici polis ekiplerini çağırdı; polis müdahalesiyle taciz sona erdi. Saldırıya uğrayan şoför daha sonra karakola giderek şikayetçi oldu.
Kamera Görüntüleri
Saldırı anları, mağdur taksici tarafından kayda alındı. Görüntülerde kaçak mesken tuttukları iddia edilen taksicilerin aracın önünü kestiği, camı yumrukladığı ve hakaretlerde bulunduğu açıkça görülüyor. Kayıtlarda olayın saniye saniye kayıt altına alındığı ifade ediliyor.
Yer: Orhangazi Mahallesi, Tunç Caddesi — Saat: 18.00 — Süre: Yaklaşık 30 dakika
ESENYURT'TA KAÇAK MESKEN TUTAN TAKSİCİLER BAŞKA BİR TAKSİCİYE SALDIRDI