Kepez'de Sanatta Yaş Yok: Mesut Kocagöz Mimar Sinan Akademi Mozaik Atölyesini Ziyaret Etti
Mimar Sinan Akademi'nin atölyesi 50-90 yaş aralığındaki sanatseverleri buluşturdu
Antalya’nın Kepez Belediyesi çatısı altında düzenlenen Mimar Sinan Akademinin Görsel Sanatlar ve Sanatsal Mozaik Atölyesi, farklı yaş gruplarından katılımcıları sanatın birleştirici ortamında bir araya getirdi.
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, akademiyi ziyaret ederek kursiyerlerin el emeği çalışmalarını inceledi ve yürütülen teknikler ile süreçler hakkında eğitmenlerden bilgi aldı.
Atölyede 50 yaşından 90 yaşına kadar sanatseverlerle bir araya gelen Başkan Kocagöz, şu ifadeleri kullandı:
"Burada farklı yaşlardan insanların aynı tutkuyla üretiyor olmasını görmek çok değerli. Bu atölye, Kepez’de sanatta yaşın olmadığını gösteren güçlü bir örnektir. Sanat insanları her yaşta bir araya getiren evrensel bir güçtür"
Kocagöz, Mimar Sinan Akademi çatısı altındaki atölye çalışmalarının Kepez'te sanatın yaygınlaşmasına önemli katkı sağladığını vurguladı.
KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI MESUT KOCAGÖZ, MİMAR SİNAN AKADEMİ'NİN GÖRSEL SANATLAR VE SANATSAL MOZAİK ATÖLYESİ'Nİ ZİYARET ETTİ